MRM

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Délvidékiek a Videoton futballfesztiválján

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

mrmteamA Magyar Remény Mozgalom (MRM) amatőr kispályás labdarúgó csapata egy megtisztelő meghívásnak tett eleget a hétvégén. A Videoton Baráti Köre szervezésében az MRM Team részt vett a XIV. Székesfehérvári Futballfesztiválon, amely négy napon keresztül zajlott.

A professzionális NBI-es és NBII-es, valamint futsal válogatott labdarúgókkal tarkított mezőnyben az MRM Team csapata küzdelmes mérkőzéseken maradt alul, így csoportjából nem jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.

A délvidéki fiatalok az erdélyi, felvidéki és lengyelországi vendégcsapatokkal együtt megtekinthették a Szent Korona másolatát a székesfehérvári városházán, valamint megismerkedhettek a magyar koronázó város történelmi belvárosával is. Az este folyamán részletesen bemutatták számukra a Sóstói úti Videoton-stadiont is, illetve ismertették a kormány stadionépítési és felújítási célkitűzéseit.

A fő tornán kívül gyermekkupát, női kupát, szurkolói kupát és gálamérkőzéseket is lebonyolítottak. A fő torna győztese – a tavalyihoz hasonlóan – a Zebrák csapata lett. Ezzel a csapattal egyébként az MRM Team játékosai 5-3 –as mérkőzésen maradtak alul a csoportkör során.

A szervezők ígérete szerint a jövőben is szívesen látják vendégül a külhoni és külföldi csapatokat.

Forrás: DélHír Portál – www.delhir.rs

Megosztás
You are here Események Délvidékiek a Videoton futballfesztiválján