MRM

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Tolvajkergetők a Vajdaságban - Jelentkezz Te is!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

tkd

Az egyre elburjánzó kerékpártolvajlások és a kis értékű lopások elszaporodása miatt délvidéki fiatalok egy csoportja vidékünkön is meg szeretné szervezni a Tolvajkergetők szerbiai csapatát.

Az internetet használó közönség előtt széles körben ismert a Tolvajkergetők neve, amely jelenleg Magyarország több nagyvárosában, illetve Kolozsváron aktív. A fő céljuk a bűnelkövetők és orgazdák lépre csalása és rendőrkézre kerítése, valamint a rablások visszaszorítása törvényes eszközökkel.

Ehhez GPS-es jeladóval ellátott csalikerékpárokat, újabban pedig már csalilaptopokat- és mobiltelefonokat használnak a csoport tagjai. Az akcióikról készült websorozat pedig az egyik legnépszerűbb magyar YouTube tartalomnak számít a videómegosztó oldalon.

Közönségtalálkozó Szabadkán

Várhatóan augusztus elején, Szabadkán kerülne megrendezésre az a közönségtalálkozó, ahol a Tolvajkergetők vidéki szervezeteinek tagjai mellett, a szervezet alapítói is részt vennének, akik mesélnek majd a legérdekesebb akcióikról, tapasztalataikról, emellett sor kerül majd több felvétel vetítésére, valamint szó esik a kulisszák mögötti titkokról is. A rendezvényre várunk mindenkit, aki követi és szereti a Tolvajkergetők munkáját és elért eredményeit. Részletek hamarosan!

Csatlakozz Te is!

Azoknak, akik a személyes találkozásnál többre is vágynak és részt vennének a csoport munkájában, alkalmuk nyílik a délvidéki csapatban való aktív szerepvállalásra is.

Éppen ezért várjuk minden olyan délvidéki érdeklődő jelentkezését, aki elég elhivatottsággal és szabadidővel rendelkezik, hogy tagja legyen a délvidéki tolvajkergetők alakuló csapatának. Első körben főképpen Szabadka, illetve a város közelében élő jelentkezőket várunk, de a közeljövőben több délvidéki településen is tiszteletünket szeretnénk tenni, ezért a Vajdaság minden pontjáról várjuk az érdeklődőket a   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

A délvidéki csapat szervezői

DélHír Portál nyomán – www.delhir.rs

Megosztás
You are here Események Tolvajkergetők a Vajdaságban - Jelentkezz Te is!