MRM

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vasárnap Tolvajkergetők közönségtalálkozó Szabadkán

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Tolvajkergetok plakat Szabadka 2014

Szabadkán tart közönségtalálkozót a Tolvajkergetők szegedi csapata.

A Tolvajkergetők egy Magyarország számos nagyvárosában és már Kolozsvárott is működő szervezet, amely főképp a kerékpártolvajlások visszaszorítása érdekében jött létre.

A csoport tagjai GPS-es nyomkövetővel ellátott csalijaikkal leplezik le a ragadóskezű bűnelkövetőket. Az ilyen jellegű bűnfelkutatási módszernek a szerbiai törvények különösen kedveznek, hiszen szinte minden kerékpár értéke eléri a büntetőérték küszöbét, vagyis értékük 5 ezer dinár felett van. A bűnelkövetők leleplezése pedig nem minősülhet önbíráskodásnak sem hiszen a GPS nyomát követve könnyen, méter pontossággal behatárolható, hogy hol található az eltulajdonított értéktárgy, onnantól pedig a rendőrség dolga az intézkedés.

A bűnelkövetők ilyen módon történő lépre csalása pedig jelentős preventív visszatartó erővel bír például, a kerékpárokra "szakosodott" elkövetőkkel szemben.

A szabadkai előadás során a Tolvajkergetők mesélnek majd az eddigi tapasztalataikról, bemutatják a tettenéréseikről készült felvételeket, beszélnek a kulisszák mögötti folyamatokról és több, eddig nem látott anyagot, hang- és videófelvételt is megosztanak az érdeklődőkkel.

Mindemellett a Tolvajkergetők vajdasági csapata várja azon jelentkezőket, akik részt szeretnének venni a csoport délvidéki munkájában, erre már a közönségtalálkozó napján is lehetőség adódik.

Jelentkezésüket a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. drótposta címre küldhetik el.

A közönségtalálkozó helyszíne: Szabadka, Szabadegyetem, Jovan Nenad cár tér, I. emelet, 213-as terem

A közönségtalálkozó időpontja: 2014. augusztus 10. (vasárnap) 18:00 óra

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/525224537577087/

Megosztás
You are here Események Vasárnap Tolvajkergetők közönségtalálkozó Szabadkán