MRM

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

MNT válaszok: nincs fejlemény a jogvédő szolgálat kiterjesztése kapcsán

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Az MNT Közigazgatási Hivatala válaszolt az MRM képviselőjének szeptemberben a hivatalhoz intézett kérdéseire, amelyben László Bálint a Nemzeti Jogvédő Szolgálat délvidéki kiterjesztése, illetve az idei beiskolázási program eredményei iránt érdeklődött.

A válasz:

Tisztelt Címnek a Magyar Nemzeti Tanács 36. rendes ülésén 2013. szeptember 11-én elhangzott képviselői kérdéseire a következő válaszokat adom:

  1. 1. A Nemzeti Jogvédő Szolgálat képviselőivel volt egy találkozása, illetve megbeszélése a Magyar Nemzeti Tanács vezetőinek ez év tavaszán, amikor is szóba került az MNT szerepvállalása a jogsértések kivizsgálásában és orvoslásában, amennyiben annak a személyi költségeit a magyar fél vállalni tudná. A Magyar Nemzeti Tanács ebben a munkában az infrastruktúrát (iroda, munkaeszközök) tudná adni, esetlegesen megfelelő személyt is tudna biztosítani. Azóta nem történt előrelépés az ügyben.
  2. Az erről szóló elemzés, illetve beszámoló a Magyar Nemzeti Tanács Közigazgatási Hivatalának a jelentésében, illetve az Oktatásfejlesztési stratégiáról szóló éves beszámoló keretében található. Erről az évről is készülni fog hasonló jellegű beszámoló, illetve elemzés ez év végén vagy a 2014-es év elején. Amennyiben parciális adatokra van szüksége, azokat a hivatal munkavállalói készségesen a rendelkezésére bocsájtják.

Tisztelettel,

Dr. Korhecz Tamás

MNT elnök

Szabadka, 2013. szeptember 24.

Képviselői kérdések az MRM képviselőjétől

Megosztás
You are here Hivatalos levelek MNT válaszok: nincs fejlemény a jogvédő szolgálat kiterjesztése kapcsán