MRM

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Magyarkanizsán „kilóra” lehet KKT képviselőt venni

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

A magyarkanizsai községi képviselő-testület ülésén lezajlott átalakulások és a tömeges VMSZ-be való átpártolások is bizonyítják, hogy a helyi politikai élet velejéig romlott.

A mondás szerint a kutyából ugyan nem lesz szalonna, de úgy fest, bárkiből lehet VMSZ-es képviselő. Erről tanúskodott a tizenhatodik KKT ülésén lezajlott komédia is, mely során immár négyen ültek át a VMSZ soraiba, köztük Huzsvár Ervin, a községi képviselő-testület eddigi demokrata párti elnöke is.

A Magyar Remény Mozgalom (MRM) a leghatározottabb módon ítéli el a VMSZ képviselővásárát, és a magyarkanizsai választópolgárok elárulóiként tekint a pártszíneket váltó politikusra, akik ezzel a lépésükkel becsapták azokat a helyieket, akik voksaikkal bizalmat szavaztak nekik.

Az MRM értékrendje szerint nem létezhet olyan megváltozott politikai helyzet, vagy olyan átrendeződött erőviszony a közéletben, amely egy elvek mentén politizáló képviselőt megtörhet, még, ha a magyarkanizsai júdáspolitikát folytató képviselők ezzel is próbálnak takarózni. A magyarkanizsai hatalom levizsgázott szavahihetőségből, hiszen akiket tegnap még janicsároztak neveztek, amiért azok szerb pártokban politizáltak, azokat ma már szívesen várják a VMSZ soraiba.

Ezzel szemben a Magyar Remény Mozgalom továbbra is az egyetlen olyan délvidéki magyar párt, amely elvei mentén és a délvidéki magyarság érdekeiért politizál, és nem kíván sem a VMSZ, sem a belgrádi kormány csatlósa lenni.

Akiknek pedig a becsülete és az adott szava nem ér annyit, mint a felkínált bársonyszékek és a zsírós fizetések kényelme, azok felett majd a polgároknak kell ítéletet mondaniuk a következő választásokon.

Az MRM nevében,

László Bálint, elnök

és

Horváth Dániel, községi tanácsnok

Magyarkanizsa, 2014. május 31.

Megosztás
You are here Közlemények Magyarkanizsán „kilóra” lehet KKT képviselőt venni