MRM

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

,,Figyelem, ezt a települést a polgárok védik!”

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

A Magyar Remény Mozgalom (MRM) üdvözli azoknak a tettre kész délvidéki polgároknak a kezdeményezését, akik polgári (civil) figyelői szolgálatok, illetve polgárőrségek felállítására szánták el magukat már több délvidéki településén is, ahol drasztikus mértékben megromlott a közbiztonság. A bácskai Törökfalun és Péterrévén, illetve a bánáti Szajánon is sikeresen működnek már az alulról szerveződő csoportok. A hétvégén Moholon is úgy határoztak a helyi polgárok, hogy a továbbiakban segítik a rendőrség munkáját, akik szintén pozitívan álltak a lakosok akciójához.

A politikusok fenyegetőztek és tiltakoztak a polgárok akarata ellen. Ugyanakkor, számos ígéretet is tettek a közbiztonsági helyzet javítása vonatkozásában. Az ígéreteiket ismét nem tartották be. Az MRM-nek pedig igaza volt akkor, amikor a polgárőrségek megszervezésére és lakossági összefogásra buzdított. Továbbra is adott a feladat a kritikus települések érintettjei számára. Mozgalmunk hajlandó mindenben segítséget nyújtani ahhoz, hogy a figyelői szolgálatok felálhassanak, ezért bátran forduljanak hozzánk az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen vagy a 064/249-8061 telefonszámon keresztül.

Egyúttal, felszólítjuk a délvidéki magyar és nem magyar képviselőket is, hogy tegyék meg a törvényjavaslatot a zéró tolerancia bevezetése érdekében, valamint a polgárőrség törvényi hátterének megteremtésére. A választópolgárok bizalmáért nem elég választási kampányonként kuncsorogni, hanem azt az adott négyéves ciklusban tettekkel is ki kell érdemelni.

A Magyar Remény Mozgalom (MRM) nevében,

László Bálint, elnök

Megosztás
You are here Közlemények ,,Figyelem, ezt a települést a polgárok védik!”