MRM

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

TÁMOGASSA A NEMZETI KÖZÖSSÉGEK LISTÁJÁNAK INDULÁSÁT!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

A Magyar Remény Mozgalom, a Magyar Polgári Szövetség, a Magyar Egység Párt, a Bosnyák Demokratikus Közösség és a Horvát Demokratikus Közösség a közös választási fellépés érdekében a 2014. március 16-ai előrehozott köztársasági parlamenti választásokra létrehozta a Nemzeti Közösségek Listája nevű koalíciót.

Az induláshoz szükségesek a polgárok támogatói aláírásai, amelyeket nagyon rövid időn belül át kell adni a Központi Választási Bizottság részére.

A Nemzeti Közösségek Listája várja minden polgár támogatását. A szervezett, előre meghirdetett aláírásgyűjtési pontokon túlmenően mindenki támogathatja a listát, ha:

-          érvényes személyigazolvánnyal rendelkezik;

-          nem írt korábban alá más listának az utóbbi három hétben;

-          betöltötte a 18-dik életévét és rendelkezik szerbiai szavazati joggal.

Az egyénileg történő támogatás folyamata:

 1. Változtatás nélkül 2 példányban kinyomtatja a letölthető űrlapot (WORD vagy PDF vagy JPEG formátumban).
 2. Mindkét példányon kitölti a БИРАЧ alatt a következő mezőket: презиме и име (vezeték- és keresztnév), ЈМБГ (személyiszám), пребивалиште и адреса становања (teljes személyigazolvány szerinti lakcím).
 3. Érvényes személyigazolványával együtt, a támogató vagy támogatók személyesen megjelennek bármelyik bírósági hitelesítési osztályon (NEM községi/városi), és hitelesítést kérnek bármelyik bírósági hitelesítőnél (sudski overivač).
 4. А jegyző előtt aláírják a két példányt, illetve a hitelesítők nagykönyvét egyszer-egyszer, majd kifizetik az 50 dinár hitelesítési díjat (ezt a koalíció utólag – igény szerint – megtéríti mindenkinek).
 5. A két példányból egy eredeti példányt visszakap a támogató, amit mihamarabb postázzanak a következő címre: Pokret mađarske nade – R. Srbija, 24105 Subotica, u. Mikloša Radnotija 37. (A borítékba csatolhat egy üzenetet, az elérhetőséggel, amelyen keresztül megtéríthető a hitelesítési díj.)

LETÖLTÉS

Nagyon szépen köszönjük a támogatását!

A Nemzeti Közösségek Listája nevében,

a Magyar Remény Mozgalom (MRM)

Megosztás
You are here Memorandumok TÁMOGASSA A NEMZETI KÖZÖSSÉGEK LISTÁJÁNAK INDULÁSÁT!