MRM

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

PODRŽITE UČEŠĆE LISTE NACIONALNIH ZAJEDNICA NA IZBORIMA! (HR)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark

Pokret mađarske nade, Građanski savez Mađara, Stranka mađarskog jedinstva, Bošnjačka demokratska zajednica i Demokratska zajednica Hrvata u cilju zajedničkog nastupa na vanrednim republičkim izborima, koji će biti održani 16. ožujka 2014. godine, formirali su koaliciju pod nazivom Lista Nacionalnih Zajednica. Za sudjelovanje na izborima potrebni su potpisi potpore, koje u vrlo kratkom roku treba predati Centralnoj izbornoj komisiji. Lista Nacionalnih zajednica poziva sve građane da je svojim potpisima podrže. Osim na organiziranim, unaprijed oglašenim punktovoma, odnosno lokacijama na kojima se potpisi prikupljaju, lista se može podržati i na dolje opisan način, uz sljedeće uvjete:

- da potpisnik raspolaže važećom osobnom kartom;

- da u protekla tri tjedna svoj potpis nije dao drugoj listi;

- da je napunio 18 godina života i stekao pravo na sudjelovanje na izborima u Srbiji.

Postupak pojedinačne potpore:

 1. U 2 neizmijenjena primjerka odštampati formulare (mogu se preuzeti u formatima (WORD, PDF ili JPEG jednim klikom ovdje!).
  1. Na oba primjerka ispuniti sljedeća polja ispod reči БИРАЧ: презиме и име, ЈМБГ, пребивалиште и адреса становања (sve treba ispuniti onako kako stoji u osobnoj karti).
  2. Zatim potpisnik ili potpisnici sa ispunjenim formularima i važećom osobnom kartom treba osobno da se pojave na bilo kojem sudskom (NE općinskom ili gradskom) odjelu za ovjeru i zatraže ovjeru bilo kojeg sudskog overivača.
  3. Zatim pred zapisničarem treba potpisati oba primjerka i po jednom se potpisati u knjizi overivača, a zatim uplatiti pristojbu za ovjeru u vrijednosti od 50 dinara (koalicija će ovaj trošak – po želji – svakome naknadno podmiriti).
  4. Od dva potpisana primjerka, jedan (originalni) primjerak biće vraćen potpisniku, koji što prije treba poslati na sljedeću adresu: Pokret mađarske nade – R. Srbija, 24105 Subotica, ul. Mikloša Radnotija 37. (U kovertu možete staviti i poruku s podatkom o kontaktu putem kojeg bi vam bila podmirena pristojba za ovjeru)
DOWNLOAD

Nagyon szépen köszönjük a támogatását!

Najljepše Vam se zahvaljujemo na potpori!

U ime Liste nacionalnih zajednica,

Pokret mađarske nade (PMN)

Megosztás
You are here Srpski sadržaj PODRŽITE UČEŠĆE LISTE NACIONALNIH ZAJEDNICA NA IZBORIMA! (HR)